Eetpunt Nederweert logo kleur

  In de komende weken is het Eetpunt    op:
  05 februari in de Pinnenhof
  12 februari in de Pinnenhof
  19 februari bij restaurant "Bi-j Siem"
  26 februari in de Pinnenhof
 
 

Winterse perikelen bij Eetpunt “Ontmoeten doet groeten”

DaatjeshoeveDinsdag 22 januari. Het weerbericht gaf al een paar dagen aan dat er sneeuw zou kunnen gaan vallen. Maar wellicht ging die Nederweert niet bereiken. Het was allemaal een beetje onzeker. De gasten van het Eetpunt werden ’s avonds om zes uur verwacht bij restaurant “de Daatjeshoeve”. Gedurende de dinsdagmiddag werd het echter toch echt menens. Dikke sneeuwvlokken vielen uit de lucht en de wereld kleurde al snel wit. Meerdere vrijwilligers en chauffeurs werden een beetje onrustig. Er moesten immers 30 gasten met een gemiddelde leeftijd van ruim 85 jaar vervoerd worden naar de Daatjeshoeve. Zou het lukken om iedereen zonder ongelukken in en uit de auto te laten stappen? En dan die witte vlakte richting de Daatjeshoeve…..
Om vier uur werd besloten de Daatjeshoeve te bellen om te polsen of er nog iets te regelen viel.

Lees meer...

22 september 2018 : Opschoondag!

IMG 20180922 WA0003

 

 

 

 

 

Op  Zaterdag 22 september 2018 hebben 11 personen zwerfafval verzameld in het centrum van Nederweert. Dit waren leden van D66, leerlingen van Citaverde en leden van het Dörpsoverlek Ni-jwieërt. Samen hebben zij 6 vuilniszakken klaargezet die door de gemeente werden opgehaald.

Onder de naam de "Blondies" deden zij mij aan de Afvalbingo. De code was 135042. Wie weet wordt het harde werk dus wel dubbel beloond!

Gemeentelogo Nederweert

Logo Toekomst Nederweert 01

Copyright © 2011. All Rights Reserved.