Eetpunt Nederweert logo kleur

   Iedere dinsdag vanaf half 6 wordt           voor 8 euro een 3-gangendiner               geserveerd:3 of 4 keer per maand           bij “de Pinnenhof”en1 keer per maand     bij een andere horecagelegenheid in       Nederweert.

 

Eetpunt mei 2019

In de komende weken is het Eetpunt "Ontmoeten doet groeten" op:
7 mei in de Pinnenhof.      Er wordt gekookt door Fer Roost. Wat het wordt is een verrassing.
14 mei in de Pinnenhof.    Aspergesoep, Asperges met ham en ei, krielaardappeltjes en roomsaus,
                                          IJs met aardbeien en slagroom.
21 mei in de Pinnenhof     Komkommersoep met ham, Kipfilet met kerriesaus, rijst, erwtjes en worteltjes, ananas en salade,
                                         Viennetta.
28 mei Eten bij Restaurant ’t Pannetje in de Brugstraat

Eetpunt "Ontmoeten doet groeten"

Bij het Eetpunt in Nederweert is iedereen, met name senioren en mensen met een beperking, welkom om samen met anderen gezellig aan tafel te komen eten. Elke dinsdag wordt er een drie-gangen diner geserveerd dat vers bereid wordt door vrijwilligers. Drie of vier keer per maand vindt het Eetpunt plaats in gemeenschapshuis “de Pinnenhof”, één keer per maand wordt het Eetpunt verzorgd door telkens een andere horecagelegenheid in Nederweert. Na het eten is er de mogelijkheid om nog een beetje na te kletsen, een kaartje te leggen of een spelletje te doen.
De prijs voor het menu is 8 euro (exclusief eventuele consumpties).
De inloop is vanaf half 6 en er wordt gegeten om 6 uur.
Wanneer u deel wilt nemen aan dit Eetpunt kunt u zich aanmelden tot vrijdagochtend 12.00 uur voor de volgende dinsdag. U kunt dat doen door te mailen naar eetpuntnederweert@gmail.com of telefonisch op telefoonnummer 06 83 15 92 14
Moet u zich later toch nog afmelden dan kan dat tot uiterlijk maandag 12.00 uur.

Winterse perikelen bij Eetpunt “Ontmoeten doet groeten”

DaatjeshoeveDinsdag 22 januari. Het weerbericht gaf al een paar dagen aan dat er sneeuw zou kunnen gaan vallen. Maar wellicht ging die Nederweert niet bereiken. Het was allemaal een beetje onzeker. De gasten van het Eetpunt werden ’s avonds om zes uur verwacht bij restaurant “de Daatjeshoeve”. Gedurende de dinsdagmiddag werd het echter toch echt menens. Dikke sneeuwvlokken vielen uit de lucht en de wereld kleurde al snel wit. Meerdere vrijwilligers en chauffeurs werden een beetje onrustig. Er moesten immers 30 gasten met een gemiddelde leeftijd van ruim 85 jaar vervoerd worden naar de Daatjeshoeve. Zou het lukken om iedereen zonder ongelukken in en uit de auto te laten stappen? En dan die witte vlakte richting de Daatjeshoeve…..
Om vier uur werd besloten de Daatjeshoeve te bellen om te polsen of er nog iets te regelen viel.

Lees meer...

Gemeentelogo Nederweert

Logo Toekomst Nederweert 01

Copyright © 2011. All Rights Reserved.