Eetpunt Nederweert logo kleur

In de komende weken is het Eetpunt op:
13 november: in de Pinnenhof
20 november: bij Eetcafé “De Kleine Winst”
27 november: in de Pinnenhof

Nieuwsbrief

Maak het samen gezellig met een buurtkerstboom!

Buurtkerstbomen Nederweert 10Wil je straks samen met je buurt een kerstboomfeest houden? Dan kun je bij de gemeente Nederweert in aanmerking komen voor een gratis buurtkerstboom. Het project is bedoeld om straten/buurten in de donkere wintermaanden te stimuleren elkaar te ontmoeten door bijvoorbeeld gezellig met de buurt een muzikale activiteit of de vertelling van een kerstverhaal rondom de kerstboom te organiseren.

Bedenk samen een activiteit en meld dit vóór 10 december bij de leefbaarheidsregisseurs Iris van de Ven (i.vandeven@nederweert.nl) of Harold van der Haar (h.vanderhaar@nederweert.nl). We geven maximaal 15 buurtkerstbomen gratis weg.

Lees meer...

EETPUNT "ONTMOETEN DOET GROETEN”

Eetpunt Nederweert logo kleur

 

Bij het Eetpunt in Nederweert is iedereen, met name senioren en mensen met een beperking, welkom om samen met anderen gezellig aan tafel te komen eten. Elke dinsdag wordt er een drie-gangen diner geserveerd dat vers bereid wordt door vrijwilligers. De prijs voor het menu is 8 euro (exclusief eventuele consumpties).

Lees meer...

22 september 2018 : Opschoondag!

IMG 20180922 WA0003

 

 

 

 

 

Op  Zaterdag 22 september 2018 hebben 11 personen zwerfafval verzameld in het centrum van Nederweert. Dit waren leden van D66, leerlingen van Citaverde en leden van het Dörpsoverlek Ni-jwieërt. Samen hebben zij 6 vuilniszakken klaargezet die door de gemeente werden opgehaald.

Onder de naam de "Blondies" deden zij mij aan de Afvalbingo. De code was 135042. Wie weet wordt het harde werk dus wel dubbel beloond!

Gemeentelogo Nederweert

Logo Toekomst Nederweert 01

Copyright © 2011. All Rights Reserved.