Eetpunt Nederweert logo kleur

Iedere dinsdag vanaf half 6 wordt voor 8 euro een 3-gangendiner geserveerd.

 

Eetpunt “Ontmoeten doet groeten"

tvlegelke01Eetpunt “Ontmoeten doet groeten” te gast bij Cafe 't Vlegelke in de Kerkstraat.
Vorige week werden de gasten van het Eetpunt heel hartelijk ontvangen door de eigenaresse van Café Zaal ‘t Vlegelke. Ze had voor een lekker diner gezorgd van heerlijke champignonsoep, kippenragout, erwtjes en worteltjes, witte koolsalade, rijst en aardappelkroketjes. Het nagerecht was een superlekkere chocolademousse met slagroom en perzik. De gasten gingen weer heel tevreden naar huis.
Het Eetpunt is op zoek naar een enthousiaste vrijwilligster voor het opdienen van de maaltijd en het opruimen. Tijd: drie dinsdagen per maand van 16.30 uur tot 20.30 uur. Informatie inwinnen kan bij onderstaand nummer.
Bij het Eetpunt in Nederweert is iedereen, met name senioren en mensen met een beperking, welkom om samen met anderen gezellig aan tafel te komen eten. Elke dinsdag wordt er een drie-gangen diner geserveerd dat vers bereid wordt door vrijwilligers. Drie of vier keer per maand vindt het Eetpunt plaats in gemeenschapshuis “de Pinnenhof”, één keer per maand wordt het Eetpunt verzorgd door telkens een andere horecagelegenheid in Nederweert. Na het eten is er de mogelijkheid om nog een beetje na te kletsen, een kaartje te leggen of een spelletje te doen.
De prijs voor het menu is 8 euro (exclusief eventuele consumpties).
De inloop is vanaf half 6 en er wordt gegeten om 6 uur.
Wanneer u deel wilt nemen aan dit Eetpunt kunt u zich aanmelden tot vrijdagochtend 12.00 uur voor de volgende dinsdag. U kunt dat doen door te mailen naar eetpuntnederweert@gmail.com of telefonisch op telefoonnummer 06 83 15 92 14
Moet u zich later toch nog afmelden dan kan dat tot uiterlijk maandag 12.00 uur.
In de komende weken is het Eetpunt op:
22 mei in de Pinnenhof
29 mei bij Hof van Schoor
05 juni in de Pinnenhof i.s.m. de organisatie van de Prokkelweek
12 jiuni in de Pinnenhof

Gemeentelogo Nederweert

Logo Toekomst Nederweert 01

Copyright © 2011. All Rights Reserved.