Eetpunt Nederweert logo kleur

Iedere dinsdag vanaf half 6 wordt voor 8 euro een 3-gangendiner geserveerd.

 

Eetpunt "Ontmoeten doet groeten"

week22 1 002Eetpunt “Ontmoeten doet groeten” te gast bij Theeschenkerij Hof van Schoor.
Vorige week werden de deelnemers van het Eetpunt gastvrij ontvangen door Tineke en haar dochter Nienke in hun gezellige Theeschenkerij Hof van Schoor.
Onze deelnemers werden getrakteerd op heerlijke uit eigen keuken bereide specialiteiten. Als voorgerecht werd een ouderwetse tomatensoep en aspergesoep geserveerd. Hierna verrasten beide dames de deelnemers met overheerlijke zelfgebakken quiches, zoals spinazie-roomtaart, Italiaanse taart en kip-champignontaart met gebakken aardappelen en een heerlijke salade en als toetje bramen bavarois met slagroom.
De deelnemers waren zeer enthousiast en bedankten Tineke, Nienke en de overige medewerkers voor deze geslaagde avond.
 
Bij het Eetpunt in Nederweert is iedereen, met name senioren en mensen met een beperking, welkom om samen met anderen gezellig aan tafel te komen eten. Elke dinsdag wordt er een drie-gangen diner geserveerd dat vers bereid wordt door vrijwilligers. Drie of vier keer per maand vindt het Eetpunt plaats in gemeenschapshuis “de Pinnenhof”, één keer per maand wordt het Eetpunt verzorgd door telkens een andere horecagelegenheid in Nederweert. Na het eten is er de mogelijkheid om nog een beetje na te kletsen, een kaartje te leggen of een spelletje te doen.
De prijs voor het menu is 8 euro (exclusief eventuele consumpties).
De inloop is vanaf half 6 en er wordt gegeten om 6 uur.
Wanneer u deel wilt nemen aan dit Eetpunt kunt u zich aanmelden tot vrijdagochtend 12.00 uur voor de volgende dinsdag. U kunt dat doen door te mailen naar eetpuntnederweert@gmail.com of telefonisch op telefoonnummer 06 83 15 92 14
Moet u zich later toch nog afmelden dan kan dat tot uiterlijk maandag 12.00 uur.
 
In de komende weken is het Eetpunt op:
5 juni in de Pinnenhof i.s.m. de organisatie van de Prokkelweek (volgeboekt)
12 juni in de Pinnenhof
19 juni in Gasterij “De Ontmoeting”
26 juni in de Pinnenhof

Gemeentelogo Nederweert

Logo Toekomst Nederweert 01

Copyright © 2011. All Rights Reserved.