Eetpunt Nederweert logo kleur

   Iedere dinsdag vanaf half 6 wordt           voor 8 euro een 3-gangendiner               geserveerd:3 of 4 keer per maand           bij “de Pinnenhof”en1 keer per maand     bij een andere horecagelegenheid in       Nederweert.

 

De gezelligste straat van Nederweert

Tijdens Burendag, op zaterdag 28 september, wordt voor de tweede keer De Gezelligste Straat van Nederweert gekozen. Vorig jaar was de Zandstraat in Ospeldijk de winnaar. De winnaar krijgt een wisseltrofee en mag zich één jaar lang de gezelligste straat van Nederweert noemen.

We gaan die dag samen met wethouder op stap langs alle aangemelde straten. Hij kiest ook de winnaar uit. Bewoners kunnen bijvoorbeeld kiezen voor het versieren van de straat, het aanbrengen van feestverlichting en/of het aanpassen van de tuintjes. De mensen mogen het helemaal zelf invullen.

De winnende straat ontvangt naast de wisseltrofee ook twee straatnaambordjes en een mooi winterpakket, met o.a. een kerstboom, lampjes en een oliebollenmix. Daarmee kan de buurt in de decemberperiode nog een keer gezellig worden gemaakt.

gezelligste straat nederweert 2019 A5

Gemeentelogo Nederweert

Logo Toekomst Nederweert 01

Copyright © 2011. All Rights Reserved.