Eetpunt Nederweert logo kleur

Iedere dinsdag vanaf half 6 wordt voor 8 euro een 3-gangendiner geserveerd.

 

Collegetour Kern Nederweert

 

 

Collegetour B&W in Nederweert op zaterdag 14 december
Op zaterdag 14 december organiseert het Dörpsoverlek Ni-jwieërt de collegetour voor de dorpskern Nederweert. Het is de zesde en tevens laatste dorpskern die de burgemeester en wethouders bezoeken in het kader van hun ‘collegetour’. Het Dörpsoverlek heeft ervoor gekozen om haar werkgroepen het gesprek aan te laten gaan met de burgemeester en wethouders. Dit gebeurt op verschillende locaties. Bij het volledige programma bent u van harte welkom!

Met inwoners in gesprek
De burgemeester en wethouders willen graag met inwoners in gesprek over wat er in hun buurt speelt en wat er volgens hen beter kan. Een mooie gelegenheid om te horen en te ervaren wat er leeft in de kernen van Nederweert. De gesprekken kunnen voeding geven voor het verbeteren van het beleid.

Programma
Om 13.00 uur heten de vrijwilligers van de Huiskamer St. Joseph en het Wandelnetwerk het college welkom bij de Gunnerij. Beheergroep Dierenweide West vertelt over de toekomstvisie van deze nieuwe werkgroep.

Rond 14.15 uur gaat het gezelschap naar de naastgelegen PopUp-galerie voor uitleg over de nieuwe expositie en over andere activiteiten die hier plaatsvinden.

Om 14.45 uur brengen we een bezoek aan gemeenschapshuis De Pinnenhof. Daar vertellen de mensen van het Eetpunt, het Repair Café en de Klussendienst over deze laagdrempelige initiatieven.

We sluiten het programma om 15.30 uur af bij Bi-j Siem waar in een informele sfeer nagepraat kan worden.

 

Gemeentelogo Nederweert

Logo Toekomst Nederweert 01

Copyright © 2011. All Rights Reserved.